PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου: «Δεν είναι γαλαρία οι εργαζόμενοι κ.Δήμαρχε»


Ανακοίνωση σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 εξέδωσε η δημοτική παράταξη, Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο δημοτικό συμβούλιο την 26/1/16 ομόφωνα η αντιπολίτευση, έβαλε θέμα με 15 υπογραφές δημοτικών συμβούλων όπως προβλέπει ο κανονισμός του ΔΣ για να συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ , η υπόθεση της ΔΑΤΕΠ λόγω σημαντικών εξελίξεων.

Ο δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος και με απίστευτο λαϊκισμό επεδίωξε να γίνει η συζήτηση σήμερα (μάλιστα το έβαλε και σε ψηφοφορία αλλά δεν πέρασε)!

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εξηγούσαν πως θα πρέπει να παρευρίσκονται και οι πρώην εργαζόμενοι στην αίθουσα και η απάντηση του δημάρχου ήταν «χωρίς την γαλαρία δεν μπορείτε να συζητήσετε»;

Καταδικάζουμε ως δημοτική παράταξη το γεγονός, όπου ο ανώτατος άρχοντας της πόλης κ. Παχατουρίδης αποκαλεί γαλαρία εργαζόμενους ανθρώπους, που διεκδικούν το δίκιο τους απέναντι στο Δήμο Περιστερίου.

Παρόμοιες συμπεριφορές δείχνουν την αμετροέπεια και την αλαζονική συμπεριφορά της διοίκησης τόσο απέναντι σε εργαζόμενους αλλά και στο σύνολο των πολιτών του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment