PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι: «Η διολίσθηση συνεχίζεται»



Επιστολή του συντονιστικού της Δημ. Παράταξης “Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι”, με αφορμή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την επίσκεψη του Δημάρχου στο 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου.

Επιστολή του συντονιστικού της Δημ. Παράταξης “Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι”, με αφορμή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και την επίσκεψη του Δημάρχου στο 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου:

“Μετά την τραγική κατάληξη του Δημοτικού Συμβουλίου περιμέναμε τη διοίκηση του δήμου να αρχίσει να παίρνει πιο σοβαρά τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και της συνολικής λειτουργίας του Δήμου. Αντ’ αυτού καλεστήκαμε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αν και δεν προβλέπεται ούτε από τις προθεσμίες ούτε από τη φύση του θέματος, παράλληλα η κεντρική είσοδος της ξυλοτεχνίας παρέμεινε κλειστή, ενημερωθήκαμε 4 ώρες νωρίτερα από την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου και το πιο παράδοξο: η συνεδρίαση καλέστηκε στις 13.00! ώρα που αν κάποιοι συνδημότες μας ήθελαν να παρακολουθήσουν θα έπρεπε να παρατήσουν τις δουλειές τους ή τις όποιες υποχρεώσεις τους.

Σα να μην έφτανε αυτό την Τρίτη 1/10 μάθαμε από το διαδίκτυο ότι λύθηκε το πρόβλημα του κολυμβητηρίου και κακώς ο κόσμος μαζεύτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί ήταν θέμα ημερών. Δηλαδή η τόσο αποτελεσματική διοίκηση δεν μπορούσε να προβλέψει τέλη Ιουλίου τι προβλήματα θα υπήρχαν με την έναρξη της χρονιάς και να βρει λύσεις εγκαίρως; Είναι περισσότερο από προφανές ότι προτίμησε να φέρει το θέμα στα άκρα και να καλέσει τις ομάδες (δηλαδή τις οικογένειες των παιδιών που προπονούνται) να καλύψουν το κόστος.

Συνεχίζοντας τα ατοπήματα μοιράζει δώρα στο ειδικό σχολείο θυμίζοντας μας τα περιοδικά της Disney που ο Σκρουτζ έδινε τα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς για να τους πάρει το χρυσάφι. Τουλάχιστον ο Σκρουτζ μοίραζε τα δικά του καθρεφτάκια όχι ότι μάζευε από το υστέρημα των οικογενειών που έχουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς! Και οι κάμερες ήταν εκεί για να καλύψουν το γεγονός γιατί όμως δεν έχουμε δει ποτέ κάμερες με το Δήμαρχο να διεκδικεί από την κεντρική εξουσία κονδύλια για να καλύψει το κόστος του καινούργιου κτιρίου και των τρέχουσων αναγκών του ειδικού αλλά και των άλλων σχολείων;

Το συντονιστικό της Δημ. Παράταξης
“Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment