PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ένας Σέρβος έφερε την άνοιξη στον Ατρόμητο


Ο Ατρόμητος βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από την 6αδα της Super League και η αγωνιστική του ανάκαμψη έχει ονοματεπώνυμο… Σάσα Ίλιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2019 και να μην έχει την εμπειρία άλλων τεχνικών που πέρασαν από την ομάδα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει φέρει νέο αέρα και ψυχολογία στην ομάδα.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του μετά το διπλό στο Βόλο χαρακτηρίζουν και τη δουλειά που γίνεται πλέον στο Μαζαράκη: «Πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση τη μάχη μας».

Μετά τη νίκη στο Βόλο, ο Ατρόμητος μετράει πλέον με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του 11 ματς σερί αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις (6 νίκες – 5 ισοπαλίες).

Ανάμεσα σε αυτά τα ματς η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 και η λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό 0-0.

Η νοοτροπία του Σέρβου τεχνικού και η αλλαγή της εικόνας στην ομάδα δημιουργεί πλέον τις χαμένες προσδοκίες των τελευταίων ετών και βάζει τον Ατρόμητο και πάλι στον χάρτη των δυνατών της Super League.

Αυτό που χρειάζεται είναι η θετική ψυχολογία και η στήριξη στην ομάδα να έχουν διάρκεια και να οδηγήσουν τον Ατρόμητο και πάλι εκεί που ανήκει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment