Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένας μετανάστης νεκρός μετά από συμπλοκή στους Ευζώνους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, μεταξύ αλλοδαπών, στους Ευζώνους Κιλκίς, κοντά στο ομώνυμο τελωνείο. 

Νεκρός είναι ένας Πακιστανός και τραυματίες δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δεύτερος φέρει χτυπήματα στο χέρι.

Σύμφωνα με τον δεύτερο τραυματία, δράστες είναι πέντε Αφγανοί, που επιτέθηκαν στους Πακιστανούς για να τους ληστέψουν. Όπως κατέθεσε σε αστυνομικούς, οι δράστες άρπαξαν από τον ίδιο 400 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Ο Πακιστανός είπε ότι έφθασε στην περιοχή, αναζητώντας τρόπο να φύγει από την Ελλάδα ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κεντρική Ευρώπη. Οι υπήκοοι του Πακιστάν ανήκουν στις εθνικότητες στις οποίες απαγορεύεται η διέλευση από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ, στην Ειδομένη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, σε μικρή απόσταση από το τελωνείο.  Η υπόθεση ερευνάται και οι δράστες αναζητούνται.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: 3 συλλήψεις για επικίνδυνα απόβλητα στον Κηφισό

Peristerinews.gr Newsroom

Τρεις νεαρές Ρουμάνες μάζευαν «δωρεές» για σύλλογο κωφών

Peristerinews.gr Newsroom

Δημογραφικό: Κατέρρευσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα – Ποιοι νομοί αδειάζουν

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment