PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ένας χρόνος λειτουργίας του νέου κολυμβητηρίου στο Περιστέρι


Ένας χρόνος πετυχημένης λειτουργίας του νέου μας κολυμβητηρίου, στο Περιστέρι, πέρασε προσφέροντας ώρες χαράς και άθλησης τόσο στους δημότες όσο και στους ετεροδημότες.

Οι υπεύθυνοι λειτουργίας του κολυμβητηρίου, δημοτικοί σύμβουλοι, Αλέξανδρος Πλέστης και
Θανάσης Δημητρίου, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες εργασίας μαζί με τους συνεργάτες τους κατόρθωσαν μέσα σ’ αυτό το χρόνο να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Φιλοξένησε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας σε αθλητικές δραστηριότητες. Λειτούργησαν τμήματα κολύμβησης, γυμναστηρίου, Γιόγκα, aqua aerobic κ.α.

Για πρώτη φορά στην περιοχή του Λόφου με την συμμετοχή των Ιερών Ναών Αγίας Αναστασίας, Αγίας Άννας και Υπαπαντής του Κυρίου, εορτάστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων την ήμερα των Θεοφανίων με την συμμετοχή χιλιάδων πιστών.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Αγαπητοί φίλοι επειδή οι φιλοδοξίες και τα όνειρα μας για αυτό το υπέροχο στολίδι της πόλης δεν σταματούν εδώ, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για το μήνα Αύγουστο όπου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες όπως καθαρισμός πισίνας, συντήρηση κοινοχρήστων χώρων, οργάνωση νέων αθλητικών προγραμμάτων με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού».

«Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας όλη αυτή την πετυχημένη χρονιά, σας ευχόμαστε κάλο καλοκαίρι και σας περιμένουμε με περισσότερη διάθεση προσφοράς, με νέα όνειρα και στόχους να απογειώσουμε αθλητικά και πολιτιστικά αυτό το υπέροχο στολίδι της πόλης μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment