PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έναρξη του Shooting Camp από τον Γ.Σ.Π.


Οπλίσατε, πυρ κατά βούληση! Αρχίζει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο Μαζαράκη το Shooting Camp που διοργανώνει το Περιστέρι και η οργανωτική του επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

Οπλίσατε, πυρ κατά βούληση! Αρχίζει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο Μαζαράκη το Shooting Camp που διοργανώνει το Περιστέρι και η οργανωτική του επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

Παρά τις δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής μας το όνομα και το κύρος του συλλόγου μας λειτούργησε ως καταλύτης και περισσότερα από 70 παιδιά θα αρχίσουν από αύριο και για τις επόμενες πέντε ημέρες να απορροφούν σαν σφουγγάρια τις οδηγίες του καταξιωμένου τεχνικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής , αλλά και των στελεχών της επαγγελματικής ομάδας (προπονητές και παίκτες θα δώσουν τις συμβουλές τους) που θα είναι η ατραξιόν του camp.

Ο αριθμός των συμμετοχών στο camp είναι περιορισμένος, αλλά κάποιες λίγες ακόμα μπορούν να ικανοποιηθούν, οπότε αν είστε ενδιαφερόμενος αθλητής (οποιασδήποτε ομάδας) μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του ΓΣΠ για τα περεταίρω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

16-17 Απριλίου: 18:00 – 21:00

18-19-20 Απριλίου: 15:00 – 18:00

21 Απριλίου: 09:00 – 12:00

Στους συμμετέχοντες στο Shooting Camp θα μοιραστεί DVD με όλη την παρουσία τους στις προπονήσεις, καθώς και οι οδηγίες για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων ή τη βελτίωση των αδυναμιών, ενώ για όλες τις ημέρες έχει προβλεφθεί και ένα υποτυπώδες κολατσιό με τοστ και χυμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου, 09:30 – 13:30, τηλ. 210 5777147 – 5778190

Αθλητικό κέντρο «Π. Βυλλιώτης» (Πρόνοια), 18:00 – 22:00, τηλ. 210 5760453

Συνήθισε τις απουσίες, στοχεύει όσο γίνεται ψηλότερα

Το Περιστέρι έκανε αποφασιστικό βήμα για να μπει στα πλέι οφ κερδίζοντας την προηγούμενη Τετάρτη τον ΠΑΟΚ και πλέον θέλει ακόμα μια νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια (Ηλυσιακός, Μαρούσι) για να τη σιγουρέψει, ή 2/2 γι ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, όπως εύστοχα είπε ο Ερνεστ Σκοτ στις δηλώσεις του στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, είναι ειδικών συνθηκών, αφού ο αντίπαλος παίζει τα τελευταία του χαρτιά για τη σωτηρία. Το Περιστέρι, πάντως, έδειξε να συνηθίζει και τις απουσίες του και ήταν αποτελεσματικό την Τετάρτη. Το ίδιο θέλει να πράξει και αύριο (17:00) στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων, στο πλαίσιο της 25η αγωνιστικής ημέρας της Α1.

Εκτός από τον Ερνεστ Σκοτ, στο site της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, μίλησε και ο Τζίμης Κουστένης.

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ (συνεργάτης Α. Πεδουλάκη)

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο Ηλυσιακός μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου, θέλει άλλη μια για να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Παίζοντας στην έδρα του θα πάρει δύναμη από τον κόσμο του και θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Εμείς επίσης έχουμε καλή ψυχολογία από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, να παλεύουμε για τη νίκη. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ».

ΕΡΝΕΣΤ ΣΚΟΤ

«Προφανώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθειά μας να μπούμε στα πλέι οφ και γιατί όχι στην πρώτη εξάδα ή πεντάδα του πρωταθλήματος, ανάλογα και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Περιμένουμε ο Ηλυσιακός να είναι σκληρός αντίπαλος, ως ομάδα η οποία μάχεται για να παραμείνει στην Α1. Εχει καλή ψυχολογία από τη νίκη του επί του Αμαρουσίου και οι καινούργιοι παίκτες μπήκαν στο κλίμα. Υπό αυτές τις συνθήκες και εκτός έδρας, θα είναι ένα παιχνίδι πραγματικά δύσκολο. Ελπίζω να παίξουμε όλοι καλά, όπως ο Δημήτρης, (Παπανικολάου), ο Ζόραν (Βρκιτς) και ο Βαγγέλης (Μάντζαρης) στον τελευταίο αγώνα και να κάνουμε ένα καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι από τις άλλες περιπτώσεις απέναντι σε ομάδες των τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment