PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έναρξη διαγωνισμάτων και ενημέρωση γονέων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο



Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 οι μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου διαγωνίσθηκαν στο μάθημα της Έκθεσης.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 οι μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου διαγωνίσθηκαν στο μάθημα της Έκθεσης. Θα ακολουθήσουν 3ωρα διαγωνίσματα ανά 15 ημέρες σε όλα τα μαθήματα σύμφωνα με το Πρόγραμμα Διαγωνισμάτων που ήδη έχουν πάρει οι μαθητές. Αυτό γίνεται στα πλαίσια της διάγνωσης του επιπέδου των μαθητών, της κάλυψης των κενών τους και της ομοιογένειας των τμημάτων.

Η πρώτη Ενημέρωση Γονέων θα γίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 13:30 μ.μ. στις αίθουσες δραστηριοτήτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Την ημέρα εκείνη οι καθηγητές θα ενημερώσουν τους γονείς για την πρόοδο και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012 θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου τους.

Για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου

Ο επιστημονικός υπεύθυνος Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MSc

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment