PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Εν τέλει υπάρχουν άνθρωποι στο Περιστέρι…»


Με ένα συγκινητικό μήνυμα η κυρία Χαρά Λέρτα-Πρωτόγερου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Θεοδωράκο για τη στήριξη που της έδωσαν τα τελευταία χρόνια στα σημαντικά προβλήματα που βίωσε μαζί με το παιδάκι της από πυρκαγιά στο σπίτι της.

Όλα ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου 2013, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα όταν στο σπίτι της άτυχης οικογένειας εκδηλώθηκε πυρκαγιά περίπου στις 02.20 τα ξημερώματα. Το διαμέρισμα επί της οδού Πάρνηθος στο Λόφο Αξιωματικών τυλίχθηκε στις φλόγες θέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος επτά μηνών και ακόμα δύο παιδιά της πενταμελούς οικογενείας.

Το βρέφος της κυρία Λέρτα μεταφέρθηκε εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στα άκρα σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του τις επόμενες ημέρες αλλά το πρόβλημα των εγκαυμάτων ήταν εμφανή στα χεράκια και ποδαράκια του μικρού παιδιού που θα του δημιουργούσε προβλήματα στη συνέχεια της ζωής του.

Μαθαίνοντας για το πρόβλημα του μικρού βρέφους, ο κ. Παχατουρίδης αναζήτησε άμεσα βοήθεια από ειδικούς πλαστικούς χειρούργους ώστε να αποκαταστήσει τις σοβαρές ζημιές που είχε υποστεί από τη φωτιά. Οι κορυφαίοι πλαστικοί χειρούργοι ενημέρωσαν τότε την οικογένεια και τον Δήμαρχο ότι στο βρέφος δεν μπορούσαν να γίνουν χειρουργικές επεμβάσεις λόγω της ηλικίας του.

Σήμερα και έπειτα από ενέργειες τόσο του Δημάρχου όσο και του Αντιδημάρχου κ. Θεοδωράκου το περίπου 3 χρονών παιδί έχει υποβληθεί σε τρείς επεμβάσεις και αναμένεται να κάνει κάποιες ακόμη ώστε τα μέρη του σώματός του να επανέλθουν στην πρέπουσα κατάσταση.

Με την ατάκα «Εν τέλει υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κοινωνία», η κυρία Χαρά ευχαρίστησε μέσω της σελίδας που δημιούργησε για το πρόβλημα του παιδιού της στο facebook, τους κυρίους Παχατουρίδη και Θεοδωράκο για την αγάπη και τη βοήθεια που πρόσφεραν στην Περιστεριώτικη οικογένεια.

Ευχή όλων είναι η μικρή Μαρία να ξεπεράσει το πρόβλημά της!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment