PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Έμφραγμα» σε δρόμους και μετρό λόγω της διακοπής ρεύματος


Χωρίς ρεύμα παρέμειναν το μεσημέρι της Τετάρτης πολλές περιοχές της Αθήνας, λίγο μετά τις 14:00, λόγω βλάβης που σημειώθηκε στον σταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΗ με εκρήξεις στην Παλλήνη.

Ιδιαιτέρα στο κέντρο της Αθήνας παρατηρήθηκαν έντονα τα προβλήματα καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες σταμάτησαν τη λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους.

Μάλιστα σε συνδιασμό με το γεγονός ότι το πρόβλημα σημειώθηκε σε ώρα σχολάσματος, η κατάσταση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα ασφυκτική.

Οι συναγερμοί χτυπούσαν έντονα ενώ αρκετοί καταστηματάρχες αναστατώθηκαν καθώς πολλοί έχουν ευπαθή προϊόντα.

Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι και τον Άγιο Δημήτριο ελάχιστες περιοχές έχουν ρεύμα, όπως και από την Κηφισιά μέχρι τη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα εδώ και ώρα βρίσκονται ακόμα μεγάλες περιοχές της Αθήνας όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, το Νέο Ψυχικό, το Παγκράτι, η Δάφνη, η Νέα Σμύρνη, τμήματα του Πειραιά καθώς και τμήμα του κέντρου της Αθήνας έως και τη Γλυφάδα.

Εκτός λειτουργίας είναι η Γραμμή 2 του μετρό, από Σύνταγμα μέχρι Άγιο Δημήτριο, συγκεκριμένα. Προβλήματα υπήρξαν και στην Γραμμή 3 αλλά και στο ΤΡΑΜ και αποκατασταθίστανται σταδιακά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, οι ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης ξεκίνησαν αμέσως με αποτέλεσμα οι μισές περιοχές να έχουν ήδη ηλεκτροδοτηθεί. Εντός των επόμενων δύο ωρών, αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική έλαβε περισσότερες από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

«Οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις» σημειώνει η ΑΔΜΗΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment