PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έμεινε όρθιος στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο Καραϊσκάκη εναντίον του Ολυμπιακού στην πρώτη αγωνιστική της νέας Super League.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έδειξε θετικά στοιχεία και στο επιθετικό κομμάτι (στο 1ο ημίχρονο) και στο αμυντικό ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που δέχτηκε περισσότερη πίεση από τους Πειραιώτες.

Το τελικό 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις για την Περιστεριώτικη ομάδα που στη 2η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε την έκπληξη στην πρώτη επίσημη 11αδα της χρονιάς ξεκινώντας στο πλευρό του Χατζηϊσαία τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, με τον Πίριτς στην εστία, του Καστεγιάνο και Βασιλαντωνόπουλο στα άκρα της άμυνας, τους Ντένιτς και Σάλομον ως αμυντικά χαφ, τριάδα μπροστά τους τους Καρτάλη, Μουνίθ και Κλωναρίδη, με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπεντινέλι, Κωτσόπουλος και Νάτσος.

Μόλις στο 6′ ο Παπαδόπουλος, στο ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Τικίνιο, το πλασέ του οποίου από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε ο Πίριτς.

Στο ίδιο λεπτό ο Καστεγιάνο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κουλούρης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, στην πλάτη του Παπασταθόπουλο, αλλά την κεφαλιά του έδιωξε ο Βατσλίκ.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος ήταν πολύ επιθετικός και απείλησε αρκετές φορές, όπως στο 13′ με το σουτ του Μουνίθ, το οποίο μπλόκαρε ο Βατσλίκ.

Ο Μουνίθ παραλίγο να βάλει μπροστά τον Ατρόμητο στο 27′, αλλά το καταπληκτικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Βατσλίκ.

Από το 30′ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το ματς ήταν μοιρασμένο με τον Ολύμπιακό να πιέζει αλλά να μην είναι επικίνδυνος.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο μισό παίζοντας πιο οπισθοχωρημένα και ο τρόπος που αμύνθηκε δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν σε τελική, μέχρι το 64′.

Από εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες πίεσαν πάρα πολύ κάνοντας αρκετές φάσεις.

Αρχικά το γύρισμα του Τικίνιο από δεξιά πέρασε από όλα τα σώματα. Ο Αραμπί έδωσε στον Μπουχαλάκη, του οποίου το πλασέ κόντραρε.

Το ίδιο και το σουτ του Εμβιλά στην εξέλιξη της φάσης. Στο 65′ η κεφαλιά του Σισέ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, το ίδιο και αυτή στο 67′. Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Εμβιλά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 68′ ο Μπεντινέλι αντικατέστησε τον Κλωναρίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν ασφυκτικά τον Ατρόμητο και στο 71′ έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βαλμπουενά να κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Τικίνιο με το σώμα έστρωσε στον Αραμπί, το σουτ του οποίου από θέση βολής κατέληξε πάνω στον Πίριτς.

Στο 85′ το σουτ του Ονιεκούρου, που είχε ανέβει πάρα πολύ, κόντραρε στα σώματα και στο 87′ χάθηκε άλλη μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όταν στο γύρισμα του Ονιεκούρου δεν βρήκε κανείς την μπάλα από Τικίνιο και Ελ Αραμπί και ακολούθως το γύρισμα του Ανδρούτσου δεν απέφερε αποτέλεσμα.

Ο Γκορτσίλας έδωσε επτά λεπτά καθυστερήσεων με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την πίεση αλλά τον Ατρόμητο να αμύνεται επιτυχώς.

Το σουτ του Ανδρούτσου μέσα από την περιοχή στο 90’+3′ ήταν άστοχο, στο 90’+4′ ο Αλγκασίμ πίεσε τον Χατζηισαΐα και το τσίμπημα της μπάλας πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 90’+5′ το πλασέ του Κούντε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 90’+8′ η κεφαλιά του Αραμπί ήταν άστοχη.

Με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, ο Ατρόμητος ήταν ο κερδισμένος της βραδιάς που αν συνεχίσει την καλή δουλειά στο τέλος της χρονιάς θα επιτύχει τους στόχους του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (69′ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (68′ Κούντε), Εμβιλά, Λόπες (46′ Ονιεκούρου), Βαλμπουενά (88′ Αλγκασίμ Μπα), Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κ. Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (82′ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (68′ Μπεντινέλι), Μουνίθ (89′ Νάτσος), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment