PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εμεινε Αθήνα ο Παπανικολάου


Χωρίς τον Δημήτρη Παπανικολάου ταξίδεψε η αποστολή της ανδρικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Δημήτρη Παπανικολάου ταξίδεψε η αποστολή της ανδρικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.
Ο 33χρονος φόργουορντ ο οποίος είχε κάνει ένεση στη μέση για να αγωνιστεί με τον Πανελλήνιο, είχε ενοχλήσεις πάλι και προτιμήθηκε να μείνει πίσω να ανακάμψει με θεραπεία, παρά να ταλαιπωρηθεί με αεροπλάνο και πούλμαν, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος στον αγώνα με τον Ηλυσιακό μεσοβδόμαδα. Στην αποστολή τη θέση του Παπανικολάου πήρε ο έφηβος Πρέκας.

Οπως και πριν από το παιχνίδι με τον Αρη (ιογενή γαστρεντερίτιδα ο Σένσλι), λοιπόν, το Περιστέρι είναι υποχρεωμένο να αγωνιστεί στην Πυλαία δίχως έναν παίκτη πεντάδας έχοντας να αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από την ήττα με τον Πανελλήνιο. Σ’ αυτό στάθηκαν μιλώντας στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Βόβορας και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Γιώργος Βοβόρας :«Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και πρέπει μέσα σε δυο μέρες να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός φέτος, ιδιαίτερα στην έδρα του. Στηρίζεται πολύ στις δημιουργίες του Παπαδόπουλου. Θα δεχθούμε μεγάλη πίεση αλλά τώρα –στα δύσκολα- πρέπει η ομάδα μας να δείξει χαρακτήρα και να είναι έτοιμη κυρίως ψυχολογικά».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Κάναμε μια άσχημη ήττα, αλλά τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Εχουμε ξαναπεί ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι μόνο ένας αγώνας. Θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες και στα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ, ώστε να χτυπήσουμε εκεί που υστερούν και να αντιμετωπίσουμε ό,τι καλό κάνουν. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment