Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερος με εγγύηση ο αστυνομικός διοικητής της Τροχαίας Δυτικής Αττικής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ελεύθερος, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του ο αστυνομικός διοικητής της Τροχαίας Δυτικής Αττικής, ο οποίος κατηγορείται ότι χρηματίστηκε με 2.000 ευρώ από ιδιοκτήτη βυτιοφόρων.

Ο αξιωματικός ζήτησε τα χρήματα, προκειμένου να σβήσει κλήσεις, ύψους 10.500 ευρώ και να του επιστρέψει την άδεια κυκλοφορίας οχήματος της επιχείρησης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, αρνείται τις κατηγορίες της εκβίασης και της δωροληψίας που του αποδίδονται.

Στην υπόθεση συγκατηγορούμενοι του αξιωματικού είναι ένας αστυφύλακας από το ίδιο Τμήμα και ένας ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών, που φέρεται ως μεσολαβητής, ο οποίος παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 2.000 ευρώ.

Οι δύο συγκατηγορούμενοι, μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment