Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους ο Ευάγγελος Βεντούρης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, αφέθηκε το ο 55χρονος εφοπλιστής Ευάγγελος Βεντούρης ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα την Τετάρτη στην Αθήνα για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους σχεδόν δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο εκπρόσωπος και διαχειριστής της εταιρείας «Παναγία οδηγήτρια- ναυτική εταιρεία» Ευάγγελος Βεντούρης, το ποσό που οφείλει προς το δημόσιο ανέρχεται σε 1.980.996,99 ευρώ.

Στην εταιρεία «Παναγία οδηγήτρια- ναυτική εταιρεία» ανήκει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «’Αγιος Γεώργιος» που καλύπτει τις δυτικές Κυκλάδες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment