Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Κατά την απολογία της η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ βγαίνοντας από τα δικαστήρια είπε ότι «δεν κάνω δηλώσεις στο δρόμο».

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και για «ανίερη σύμπραξη ατόμων με δικαστικές αρχές του εξωτερικού και δικηγόρους». Όπως είπε, «οι σατανάδες τρώνε λεφτά. Τις επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη περισσότερα στοιχεία».

Αναφερόμενος στη δικαστική περιπέτεια της συζύγου του πρώην υπουργού μίλησε για ανθρώπινο δράμα και ομηρία της οικογένειας. «Δεν παντρεύτηκε υπουργό, δεν περπάτησε σε κόκκινο χαλί, αλλά βρέθηκε σε φυλακή» είπε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment