PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκτός εκλογών η Λατινοπούλου


Εκτός εκλογικής διαδικασίας βρίσκεται με «σφραγίδα» του Αρείου Πάγου και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία είχε συμπορευτεί πολιτικά με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με ομόφωνη απόφαση του η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος έθεσε εκτός εκλογικής «μάχης» το κόμμα «Πατρίδα» της κ. Λατινοπούλου.

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου που είχε ιδρύσει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε ότι υπήρξε ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ίδρυσει αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από το οποίο προέρχεται και η ίδια, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Παράλληλα, με ομόφωνες, απόφασεις τους οι αρεοπαγίτες απέρριψαν τις προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες στρέφονταν ο ένας εναντίον του άλλου με αιχμή τα ονόματα των κομμάτων τους.

Επιπλέον, απορρίφθηκε και η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Οι αρεοπαγίτες, πλέον, προχωρούν στο επόμενο στάδιο της ανακήρυξης των κομμάτων, όπου θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του κόμματος τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment