PeristeriNews.gr
Media

Εκτός εαυτού ο Παπαδάκης με Άδωνι Γεωργιάδη


Ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του στον Ant1.

Εκτός εαυτού έβγαλε τον Γιώργο Παπαδάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του στον Ant1. “Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Να μου ζητήσεις αμέσως συγγνώμη. Γελοίος είσαι και φαίνεσαι!” ανέφερε ο κ. Παπαδάκης, αφού ο κ. Γεωργιάδης τον αποκάλεσε “Στάλιν”.

Αφορμή για τα “έκτροπα” στάθηκε η συζήτηση για τις καταγγελίες της κ. Ξουλίδου των ΑΝΕΛ ότι την προσέγγισαν γαλάζια στελέχη, προσφέροντάς της τεράστια χρηματικά ποσά (ως 3 εκατομμύρια ευρώ) για να δεχτεί να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι “είναι μια γελοία ιστορία”, “ανάλογη της γελοιότητας αυτού του κόμματος” όπως είπε, ενώ δήλωσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν οδηγήσει την ελληνική πολιτική σκηνή “σε επίπεδα γελοίου που δεν είχαμε φανταστεί”.

Τότε ο παρουσιαστής κ. Παπαδάκης τον επέκρινε για τους χαρακτηρισμούς, ενώ ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εκφράζει “πολιτική άποψη”. “Θα μου απαγορεύσετε να εκφράζομαι; Τί είστε Στάλιν;” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Εκεί “βγήκε από τα ρούχα του” ο κ. Παπαδάκης λέγοντας, μεταξύ άλλων: “Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι, πάρτο πίσω”, ενώ ακολούθησαν εκφράσεις όπως “γελοίος είσαι και φαίνεσαι που θα με πεις Στάλιν”. “Εγώ δεν είμαι χοντρόπετσος όπως εσείς και περιμένω μια συγγνώμη”.

Μπροστά στην οργή του δημοσιογράφου, ο κ. Γεωργιάδης έκανε “αναδίπλωση” λέγοντας πως ήταν ρητορικό σχήμα και ότι στην πραγματικότητα δεν τον είπε “Στάλιν”, έτσι – όπως είπε – δεν χρειάζεται να ζητήσει συγγνώμη.

Απόσπασμα από την εκπομπή

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment