PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκτός από τους καφέδες σέρβιρε και ηρωίνη


Ένας καφετζής συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς στο μαγαζί του εντοπίστηκε ενάμισι κιλό ηρωίνη.

Ένας καφετζής συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς στο μαγαζί του εντοπίστηκε ενάμισι κιλό ηρωίνη.

Το κουβάρι του νήματος που οδήγησε στη σύλληψη του καφετζή, ο οποίος μαζί με τον καφέ πρόσφερε στους πελάτες του και ηρωίνη, άρχισε να ξετυλίγεται μετά την ανακάλυψη, πριν από δύο ημέρες, του εργαστηρίου παρασκευής και νόθευσης ναρκωτικών στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ύστερα από έρευνες έφτασαν στο καφενείο στον Κολωνό και αφού πραγματοποίησαν εξονυχιστική έρευνα, βρήκαν ενάμισι κιλό ηρωίνη, που ήταν τοποθετημένη μέσα σε κατάλληλα διαμορφωμένη κρύπτη.

Ετσι συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς που προΐστανται των ερευνών, είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες του αυτοσχέδιου εργαστηρίου, στο οποίο γινόταν νοθεία και παρασκευή ηρωίνης στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Η «Εspresso» παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από το διαμέρισμα-εργαστήριο, όπου κατά την έφοδό τους οι αστυνομικοί την περασμένη Τρίτη βρήκαν ποσότητα ηρωίνης 270 γραμμαρίων, κοκαΐνης 3,4 γραμμαρίων, νοθευτική ουσία 8 κιλών, ένα Καλάσνικοφ, δύο ζυγαριές, δύο αναδευτήρες, μια υδραυλική πρέσα, ένα μεταλλικό καλούπι και τρία δοχεία με υπολείμματα ηρωίνης.

Η έρευνα των αντρών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζεται για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του εργαστηρίου, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα έχουν διαφύγει στην Αλβανία. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στείλει στις διωκτικές αρχές της γειτονικής χώρας τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα-εργαστήριο- προκειμένου να αναζητήσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment