Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκτέλεση άνδρα εν ψυχρώ σε καφετέρια στα Σεπόλια



Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια, μετά από ένοπλη επίθεση σε καφετέρια, στη συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αμβρακίας 30, στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα, πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι και το σώμα τουλάχιστον πέντε φορές, και στη συνέχεια διέφυγε.

Ο τρόπος διαφυγής του, αν δηλαδή ήταν πεζός ή με κάποιο όχημα, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, καθώς στο σημείο επικράτησε πανικός.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση όλων των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η εν ψυχρώ εκτέλεση συνδέεται με κυκλώματα μαφίας και με συμμορία που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την ΕΛΑΣ.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός από την Βόρεια Ήπειρο.

Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 21/12 – Το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

Επιχείρηση διάσωσης 539 μεταναστών στη Γαύδο

Peristeri News

Οι αγρότες στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια το Σαββατοκύριακο

Peristeri News

Leave a Comment