PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκτακτο καιρικό δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Απότομη μεταβολή και επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, προβλέπει η Μετεωρλογική Υπηρεσία για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή.

Απότομη μεταβολή και επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, προβλέπει η Μετεωρλογική Υπηρεσία για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, με έντονες βροχές και καταιγίδες, ενω θα παρουσιαστεί κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά όπου η μέγιστη τιμή της δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς κελσίου.

Για την Πέμπτη αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο και βαθμιαία στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βορειοδυτικό Αιγαίο, ενώ στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τα φαινόμενα θα ενταθούν κατα τη διάρκεια της νύχτας.

Για την Παρασκευή θα εμφανιστούν κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα στην κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική στερεά και την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, καθώς και στα Δωδεκάνησα, ενώ αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Leave a Comment