PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αύριο Τετάρτη (31-03-2021) στην ανατολική και νότια χώρα, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους, όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ένα ισχυρό χαμηλό στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα οργανωθεί την Τετάρτη στην περιοχή της Ρόδου που θα συνοδεύεται και από επιφανειακό χαμηλό, το οποίο θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες και την περιοχή της Κρήτης.

Τα περισσότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι της Τετάρτης έως και τα μεσάνυχτα στη Βόρεια Κρήτη , όπου παράλληλα θα χιονίσει και στα ορεινά μέχρι και το πρωί της Πέμπτης. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το πρωί της Πέμπτης πρώτα στις Κυκλάδες και μετά το μεσημέρι και στη Κρήτη.

Εκτός από τις ισχυρές βροχές θα επικρατήσουν και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο εντάσεως 7 με 8 και πρόσκαιρα 8 με 9 μποφόρ που από το πρωί της Πέμπτης βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία το επόμενο διήμερο θα παρουσιάσει πτώση της τάξεως των 4 περίπου βαθμών στα ανατολικά και τα νότια, αλλά από την Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment