• Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αθήνας

Peristeri News
Peristeri News
Φεβ13/ 2021

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, συνεδρίασε σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκου, συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων-Περιφέρεια, Δήμοι, Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, εθελοντικές ομάδες και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εξετάστηκαν θέματα σχετικά με την ετοιμότητα, το συντονισμό των δράσεων και τον προσδιορισμό μέτρων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που πιθανόν να προκύψουν.

Επιπλέον ενημερώθηκαν οι Δήμοι για τα ακριβή σημεία προσωρινής αποθήκευσης άλατος και 24ωρης στάθμευσης των μηχανημάτων της Περιφέρειας Αττικής και τα οποία θα παρέμβουν εφόσον παραστεί ανάγκη.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα το μηχανισμό της –ανθρώπινο δυναμικό και μέσα– και βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.