PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αθήνας


Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, συνεδρίασε σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκου, συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων-Περιφέρεια, Δήμοι, Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, εθελοντικές ομάδες και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εξετάστηκαν θέματα σχετικά με την ετοιμότητα, το συντονισμό των δράσεων και τον προσδιορισμό μέτρων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που πιθανόν να προκύψουν.

Επιπλέον ενημερώθηκαν οι Δήμοι για τα ακριβή σημεία προσωρινής αποθήκευσης άλατος και 24ωρης στάθμευσης των μηχανημάτων της Περιφέρειας Αττικής και τα οποία θα παρέμβουν εφόσον παραστεί ανάγκη.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα το μηχανισμό της –ανθρώπινο δυναμικό και μέσα– και βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment