PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έκτακτη σύσκεψη στο Καστρί


Με στενούς συνεργάτες του έχει αυτή την ώρα στο Καστρί ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με στόχο να καθορισει τις επόμενες κινήσεις του.

Έκτακτη σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του έχει αυτή την ώρα στο Καστρί ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με στόχο να καθορισει τις επόμενες κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στη σύσκεψη μετέχουν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Νίκος Αθανασάκης, ο Νίκος Παπανδρέου και η Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στη σύσκεψη μετέχουν επίσης ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τη συνάντηση ζήτησε εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης ο κ. Παπνδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου αποσκοπεί στο να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις.

Η ατζέντα ωστόσο παραμένει ανοιχτή, καθώς συζητιέται ανασχηματισμός ενώ δεν αποκλείονται από τους αναλυτές και γενικότερες πολιτικές εξελίξεις ειδικά μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λιάνη και τις δηλώσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος πως δεν θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment