PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκστρατεία ενημέρωσης στην Ευρώπη για το «Ζάππειο ΙΙ»


Θα επιχειρήσει να κάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Κοινωνός του «Ζαππείου 2» σε ολόκληρη την Ευρώπη θα επιχειρήσει να γίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αρχές του επόμενου μήνα θα συναντήσει σημαντικούς ηγέτες κρατών της Γηραιάς Ηπείρου αλλά και παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στους οποίους και θα αναλύσει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την οικονομική κρίση που παρουσίασε προ ημερών στο Ζάππειο.

Ειδικότερα, στις 7 Ιουνίου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Στη συνέχεια, την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Σαμαράς θα παραμείνει στη βελγική πρωτεύουσα και την επόμενη ημέρα, καθώς στις 23 του μήνα έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εκεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει την ευκαιρία θα καταστήσει σαφές στους ομοϊδεάτες του ηγέτες από τις ευρωπαϊκές χώρες πως υπάρχει και άλλη λύση προκειμένου να βγει η Ελλάδα από την οικονομική στενωπό, πέρα από αυτή που προστάζει το μνημόνιο και η κυβέρνηση.

Το ενδελεχώς και πλήρως κοστολογημένο ανά μέτρο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματος έχει ήδη μεταφραστεί στα αγγλικά και έχει αποσταλεί μεταξύ άλλων στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, τον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο (τον οποίο όπως προαναφέραμε θα δει και διά ζώσης), στον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, στον Ευρωπαίο επίτροπο επί των Οικονομικών Ολι Ρεν, στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Γιόζεφ Ντολ και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς.

Να σημειωθεί πως μόλις την περασμένη Τετάρτη οι αρμόδιοι τομεάρχες της Ν.Δ. ανέπτυξαν ενδελεχώς το πρόγραμμα και στους εκπροσώπους της τρόικας που βρίσκονταν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment