PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκρηξη βόμβας σε νυχτερινό κέντρο στην Π.Ράλλη


Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 17.50 στο νυχτερινό κέντρο «Πόλις» επί της οδού Πέτρου Ράλλη 20 – 22 στα Πετράλωνα, το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας. Κλειστή η Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα στο νυχτερινό κέντρο «Πόλις» στην οδό Π. Ράλλη 20-22, το οποίο το διάστημα αυτό βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Ετσι στον χώρο δεν υπήρχαν άτομα και ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποίηση. Η έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό του κέντρου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ η βομβιστική επίθεση πιθανόν να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που κάνουν έρευνα στο χώρο.

Μετά την ισχυρή έκρηξη ένα παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Το παιδί επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του, και περνούσαν την ώρα της έκρηξης μπροστά από το κέντρο, στην οδό Π. Ράλλη.

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου χωρίς να τραυματιστεί κανείς αλλά το παιδί έπαθε σοκ και γι΄ αυτό διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment