• Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Έκρηξη σε σκάφος τραυμάτισε μητέρα και τα δύο παιδιά της (vid)

Peristeri News
Peristeri News
Ιούλιος28/ 2019

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όταν σημειώθηκε έκρηξη στη μηχανή σκάφους τύπου Κρισ Κραφτ, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα, ενώ από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά.

Από τα δύο παιδιά, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται το ένα, ένα 10χρονο κοριτσάκι το οποίο επέβαινε με τους γονείς του και τα δύο αδέλφια του στο σκάφος.

Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου.

Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το 8χρονο κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει εγκαύματα στο θώρακα και στην κοιλιά.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε η μητέρα και το δεύτερο παιδί της οικογένειας το οποίο και δεν αισθανόταν καλά.

Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Η έκρηξη σημειώθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, καθώς η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι από τις πιο πολυσύχναστες αυτή την περίοδο.

Σημειώνεται ότι το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία.

Το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, ευτυχώς ο χειριστής του, πιθανότατα ο πατέρας της 10χρονης, πρόλαβε να το οδηγήσει στην ακτή.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.