PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εκλογή του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού


Ψηφοφορία την Κυριακή 11:00 – 13:00 στο Δημαρχείο για την εκλογή αντιπροσώπων

Η εκλογή των αντιπροσώπων των μεταναστών που κατοικούν στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία βρίσκεται στο 1ο όροφο του Δημαρχείου επί της οδού Λ. Δημοκρατίας & Ι.Μέρλα (Διάρκεια ψηφοφορίας 11:00 έως 13:00).

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω εκλογή έχουν όλοι οι μετανάστες που συγκεντρώνουν τις προβλεπόμενες και για τους Έλληνες εκλογείς προϋποθέσεις (πλην της Ελληνικής Ιθαγένειας), έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα και κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Aγίων Αναργύρων-Καματερού.

Υποψηφιότητα για την εκλογή έχουν καταθέσει οι:

KYTSENYUK- KEVAHA OKSANA

ARSHAD IQBAL

ISLAM MD AMINUL

MOHAMMAD INAYAT

MAHMOOD KHALID

FRAN GJONAJ

Ο Δήμος θα εκτυπώσει ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα όλων των υποψηφίων σε ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. Κάθε μετανάστης που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή μπορεί να ψηφίσει μέχρι (2) υποψηφίους από το παραπάνω αναφερόμενο ενιαίο ψηφοδέλτιο. Θα εκλεγούν συνολικά 4 εκπρόσωποι των μεταναστών.

Το «Συμβουλίο Ένταξης Μεταναστών» συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι συμβουλευτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία και αποτελείται από Δημοτικούς Συμβούλους, τους ανωτέρω τέσσερις (4) εκπροσώπους των μεταναστών, καθώς και δημότες, εκπροσώπων κοινωνικών φορέων οι οποίοι αναπτύσσουν εντός του δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment