PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκλογές και συνεργασίες ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης


«Είναι επιτακτική η ανάγκη για εκλογές και συνεργασίες, γιατί μόνον έτσι μπορεί να υπάρξει λύση αυτή τη δύσκολη περίοδο».

«Είναι επιτακτική η ανάγκη για εκλογές και συνεργασίες, γιατί μόνον έτσι μπορεί να υπάρξει λύση αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, στην Κέρκυρα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε στον κ. Σπύρου, για άλλη μια φορά την στήριξη του κόμματός του με την ελπίδα, όπως είπε, ότι «θα χρησιμοποιήσει επί τα βελτίω τα άτομα που τον στήριξαν», ενώ επεσήμανε ότι «ο περιφερειάρχης θα κριθεί για το έργο του στο τέλος της θητείας του».

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων μίλησε για τη φιλία που τον συνδέει από τα παλιά με τον κ. Καρατζαφέρη, τονίζοντας ότι, πέρα από κόμματα, «αναγνωρίζω τη στήριξη του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο οποίος – σε δύσκολα χρόνια – μας κράτησε ψηλά το ηθικό και θεωρώ ότι η συμβολή του στα εθνικά θέματα είναι σημαντική».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αύριο, Κυριακή των Βαΐων, θα παραστεί στη θεία λειτουργία και στη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment