PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έκλεισε με σπουδαία νίκη τα Play Offs o Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος νίκησε παλίκαρίσια, για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, (0-1) και απέφυγε την τελευταία θέση των Play-Offs.

Ο Ατρόμητος νίκησε παλίκαρίσια, για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, (0-1) και απέφυγε την τελευταία θέση των Play-Offs.

Ένα γκολ από τον Σωκράτη Φυτανίδη μας έφτανε για να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά και έλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Στο 3ο λεπτό, ο Κρέσιτς μπερδεύτηκε, ο Αναστασάκος έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 10′ από την κεφαλιά του Σφακιανάκη, ο Κρέσιτς μπλόκαρε.

Τελικά,η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε δύο λεπτά αργότερα (12′). Ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Φυτανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον Ατρόμητο.

Είχαμε άλλες 2 ευκαιρίες για γκολ, με τον Επστάιν στο 35′ και τον Καραμάνο στο 40′, αλλά ήταν άστοχες.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον ΠΑΟΚ στο 45′, όταν ο Γιάννου μέσα από την περιοχή έκανε το γύρισμα με τον Γιαννούλη να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε δυνατά άλλα η ομάδα μας αμύνθηκε σωστά.

Ο αντίπαλος είχε 3 δοκαρια, 2 με τον Αθανασιάδη (50′, 72′) αλλά και ένα με τον Σταφυλίδη στο 76′.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος αμύνθηκε άψογα και έριξε το ρυθμό του ματς, πήρε το πολύτιμο διπλό (το δεύτερο της ομάδας μας μέσα στην Τούμπα) και κατέλαβε την 3η θέση της ειδικής κατάταξης των play-off της Superleague που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Κατσικάς, Μαλεζάς, Σταφυλίδης (89′ Τσουκαλάς), Λάζαρ, Γιάννου (46′ Παπάζογλου), Νομανί, Λίνο, Σαλπιγγίδης (70′ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Σφακιανάκης (68′ Μήτρογλου), Δημούτσος (60′ Αθανασίου), Καραμάνος, Επστάιν (57′ Ιγκλέσιας), Αναστασάκος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment