PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκδήλωση για την αντιπλημμυρική προστασία, του ΚΚΕ στο Περιστέρι


Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, την Τετάρτη 5/11, στις 7 μ.μ., στο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι (Εθνάρχου Μακαρίου 1).

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντιπλημμυρική προστασία. Τα άμεσα μέτρα ανακούφισης για τους πλημμυροπαθείς» πραγματοποιεί η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Τετάρτη 5/11, στις 7 μ.μ., στο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι (Εθνάρχου Μακαρίου 1).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Αναλυτικά, στο κάλεσμά της για την εκδήλωση – συζήτηση, η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα της ΚΟΑ επισημαίνει:

«Η νεροποντή πριν λίγες μέρες στις εργατικές – λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Αθήνας ανέδειξε για άλλη μία φορά με τραγικό τρόπο τις εγκληματικές διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών αρχών.

Πρόκειται για συνειδητή επιλογή, που αφήνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τα έργα υποδομής που είναι αναγκαία για να καλύψουν τις λαϊκές ανάγκες, σε αντίθεση με αυτά που φέρνουν κέρδη σε επιχειρηματίες και τα έργα βιτρίνας.

Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή απαίτησε να παρθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και αποκατάστασης των ζημιών, επίσης να προχωρήσουν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλη τη Δυτική Αθήνα, γιατί αλλιώς θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment