Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εκατοντάδες μαθητές πήραν τις τσάντες τους δωρεάν από το Δήμο Περιστερίου (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μοίρασε σχολικό υλικό σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Την καθιερωμένη διανομή δωρεάν σχολικών ειδών πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Περιστερίου στο ΚΥΒΕ.

Εκατοντάδες τσάντες, μολύβια, κασετίνες και άλλα σχολικά είδη μοιράστηκαν από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και τους εργαζόμενους στην Κοινωνική υπηρεσία σε άπορες, μονογονεϊκές, άνεργες και χαμηλόμισθες οικογένειες και γονείς.

Μια δράση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρονιά πριν τη σχολική χρονιά και ομολογουμένως βοηθάει οικογένειες που δυσκολεύονται οικονομικά, να προσφέρουν στα παιδιά τους τα σχολικά είδη που έχουν ανάγκη.

Η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Παχατουρίδη ανέφερε πως η κοινωνία και οι Περιστεριώτες δεν επιζητούν τις κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αλλά μια δουλειά που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους αυτά που πρέπει.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Ο Δήμος παρουσίασε σπιτάκια και ταΐστρες – Στις γειτονιές πού βρίσκονται;

Peristerinews.gr Newsroom

Ανοιχτή πρόβα της Φιλαρμονικής Περιστερίου το Σάββατο στο ΚΥΒΕ

Peristerinews.gr Newsroom

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου χαιρετίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment