PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκ νέου αναβολή στην ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών



Ο υπουργός Οικονομικών δεν θα ορκιστεί ούτε αυτή την εβδομάδα.

Ο υπουργός Οικονομικών δεν θα ορκιστεί ούτε αυτή την εβδομάδα. Θα τον εκπροσωπήσει και πάλι ο υπηρεσιακός υπουργός Γ. Ζανιάς στην σύνοδο κορυφής.

Ο Βασίλης Ράπανος δεν είχε ορκιστεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης καθώς έπρεπε άμεσα να εκπροσωπηθεί η χώρα μας στην συνεδρίαση του Eurogroup και γι’ αυτό τον λόγο είχε επιλεγεί ο να μεταβεί στο Λουξεμβούργο ο υπηρεσιακός υπουργός οικονομικών.

Στην συνέχεια ακολούθησε το λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο θα τον κρατήσει στο νοσοκομείο μέχρι την Δευτέρα. Έτσι αποφασίστηκε μαζί με τους Αβραμόπουλο Χατζηδάκη και Σταικούρα να μεταβεί στις Βρυξέλλες και ο Γιώργος Ζαννιάς.

Επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου ο Βασίλης Ράπανος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος καθώς στο οικονομικό επιτελείο δεν έχει κανένα «δικό» του συνεργάτη.

Ωστόσο η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών δεν είναι σε καμία περίπτωση διπλωματική καθώς αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγεία στο πεπτικό του σύστημα, αλλά αυτό δεν στάθηκε μέχρι στιγμής εμπόδιο στην επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment