PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εξωτερικών


Στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικών εισέβαλαν μέλη του «Ρουβίκωνα».

Βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου δείχνει δύο μέλη της αναρχικής ομάδας να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα, να πηδούν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου και να αφήνουν μία τσάντα. Στη συνέχεια αποχωρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως αναφέρει η αναρχική ομάδα σε σχετική ανάρτησή της, η παραπάνω ενέργεια έγινε ως αντίδραση στο παλαιστινιακό ζήτημα.

«Για ακόμα μία φορά ασχολούμαστε με το παλαιστινιακό ζήτημα και τη διαχρονική στρατηγική συμμαχία του Ελληνικού κράτους με το Ισραήλ» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη της ομάδας, προσθέτοντας: «Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο ‘επεισόδιο’ της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις ΗΠΑ. Φωτογραφίες νεκρών παιδιών, γυναικών, αναπήρων, αμάχων. Έτσι, όταν ο Κοτζιάς θα σφίγγει τα χέρια του Νετανιάχου στην τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ ,στις 13/10/2018, να θυμάται ότι είναι χέρια ποτισμένα από αίμα αθώων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment