PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εισαγωγή μαθητών στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου


Με ανακοίνωση το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου ενημερώνει πως ξεκινούν οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2021-22.

Από σήμερα 10 Μαΐου 2021 και μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00, θα μπορούν οι γονείς και κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής (στην οποία δύνανται να δηλώσουν μέχρι δύο κατευθύνσεις) ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση kallit.gym.perist@gmail.com.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση. Εάν ο υποψήφιος επιλέξει να διαγωνιστεί σε 2 κατευθύνσεις, υποβάλλονται δύο χωριστές αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά. Για την αίτηση πατήστε εδώ.

2. Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας (ενοικιαστήριο ή φορολογική δήλωση).

3. Μόνο για τους υποψηφίους της κατεύθυνσης Χορού: Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης α) από Παθολόγο ή Παιδίατρο και β) από Ορθοπεδικό γιατρό, στις οποίες θα αναγράφεται ότι «ο μαθητής/η μαθήτρια έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στις εξετάσεις και να φοιτήσει στην κατεύθυνση Χορού του Καλλιτεχνικού Σχολείου».

4. Στην περίπτωση προφορικής εξέτασης του υποψηφίου, μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται και η σχετική γνωμάτευση από τα επισήμως αναγνωρισμένα αρμόδια κέντρα. [Οι σχετικές γνωματεύσεις ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ την ημέρα των εξετάσεων]. Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ως συνημμένα και όχι ως ένθετα στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

– Στο ΘΕΜΑ του μηνύματος θα πληκτρολογηθεί το όνομα του υποψηφίου και η κατεύθυνση.

– Το πρόγραμμα εξετάσεων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment