PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ειδικοί Φρουροί: Υπάρχει πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες»


Για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» έκανε λόγο ο γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής Ευστ. Μαυροειδάκος, απαντώντας στην κριτική που άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Αστυνομία περί αδράνειας και μη εφαρμογής εντολών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μαυροειδάκος εξέφρασε τον φόβο ότι η κλιμάκωση των φαινομένων βίας των τελευταίων ημερών μπορεί να οδηγήσει σε νεκρό συνάδελφό τους ή πολίτη.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας», ανέφερε για να προσθέσει: «Είναι κρίμα, γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του».

Όπως είπε ο γ.γ. του ΣΕΦΑΑ «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία».

Από την πλευρά του μιλώντας στον ίδιο σταθμό ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας, ανέφερε ότι η κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα, σημειώνοντας ότι η ομάδα είχε συσταθεί με αρμοδιότητα να προλαμβάνει και να καταστέλλει τέτοιου είδους ενέργειες. Όπως είπε, από ιδεοληψία της κυβέρνησης επιβλήθηκε να καταργηθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment