PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εγκρίθηκε η λειτουργία του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Περιστερίου» (videos)



Στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής», που έθεσε ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Θεοδωράκος.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής», που έθεσε ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Θεοδωράκος.

Με αφορμή την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει η χώρα μας και έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι συμπολίτες μας να μην έχουν την δυνατότητα περίθαλψης, ο Δήμος Περιστερίου και η Κοινωνική του υπηρεσία δεν μπόρεσαν να μείνουν αμέτοχοι σ’ αυτό το πρόβλημα.

Έτσι, έπειτα από πρόταση συνεργασίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Αποστολή” έθεσαν ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο την λειτουργία του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής» στο Δήμο Περιστερίου.

Οι υπηρεσίες του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής» (πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη για απόρους, ανέργους, ανασφάλιστους, ημεδαπούς και αλλοδαπούς) θα προσφέρονται δωρεάν στους συμπολίτες.

Το Ιατρείο θα στεγάζεται στο χώρο της Ξυλοτεχνίας και η στελέχωσή του θα γίνει από εθελοντές.

Στο Δήμο Περιστερίου λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο γιατρών οι οποίοι δέχονται στα προσωπικά τους ιατρεία συμπολίτες μας για εξετάσεις και περίθαλψη.

Οι γιατροί που θα έλθουν στο ιατρείο θα έχουν μια συνεργασία με το ήδη υπάρχον δίκτυο γιατρών ώστε να αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά .

Το πρόγραμμα του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής» θα γνωστοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Στο παρακάτω βίντεο έγιναν ερωτήσεις από την αντιπολίτευση πάνω στο θέμα του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής»:

Στο παρακάτω βίντεο τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα οι κκ Κελάφας Δημήτρης, Τιμπλαλέξης Γρηγόρης, Πουλιάσης Αλέξανδρος, Αθανασοπούλου-Βαφειάδου Αντωνία, Κανέλλος Στυλιανός, Τσιώτα-Μάρκου Μαίρη, Χρονόπουλος Πολυχρόνης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment