PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εγκαινιάσθηκε το 9ο Κέντρο Φιλίας στο Περιστέρι (photos)


Ένα ακόμα ΚΕ.ΦΙ. ή ΚΑΠΗ (όπως λεγόταν παλιότερα), εγκαινιάστηκε στο Περιστέρι και συγκεκριμέρνα επι της οδού Πελοπίδα.

Συγκίνηση αλλά και χαρά ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στα εγκαίνια του 9ου Κέντρου Φιλίας Περιστερίου (Πελοπίδα 75-77, Νέα Ζωή) από τα εκατοντάδες μέλη, παρουσία του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στο σύγχρονο και ευρύχωρο χώρο του νέου κτιρίου, όπου θα στεγάζεται το 9ο ΚΕ.ΦΙ., που εντυπωσίασε τα μέλη αλλά και δημότες που παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τους φίλους που ανήκουν στην τρίτη ηλικία της πόλης, θα μπορούν εκτός από το να πίνουν το καφεδάκι τους σε ένα όμορφο περιβάλλον, να ανταλλάσσουν απόψεις και να πραγματοποιούν όμορφες εκδηλώσεις και δράσεις, όπως χορός, μουσική και πολλά άλλα!

Μετά το τέλος του αγιασμού, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, στον εγκάρδιο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όσους συνεισέφεραν στην ολοκλήρωση του χρόνιου αιτήματος της περιοχής, του 9ου ΚΕ.ΦΙ, τόνισε και την σπουδαιότητά του για το Περιστέρι που αποτελεί μια ελάχιστη πράξη αγάπης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής προς την τρίτη ηλικία, για την οποία θα συνεχίσουν, όπως είπε ο κ. Παχατουρίδης, να εργάζονται με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να δημιουργούν γι’ αυτήν τα καλύτερα από βάθους καρδιάς με ένα και μοναδικό σκοπό. Να μη νοιώθει κανένας γονιός, παππούς και γιαγιά, μοναξιά.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Τάσος Θεοδωράκος, ο εντεταλμένος για τα ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου, Σάκης Ζορμπίδης, η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών, Τασία Τριανταφυλλοπούλου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης, καθώς και εργαζόμενοι των ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου, που με την αγάπη τους και την προσωπική τους εργασία αντιστέκονται στις όποιες δυσκολίες και δημιουργούν μοναδικές στιγμές χαράς για τους ηλικιωμένους της πόλης μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (12η και 13η)

Peristeri News

Leave a Comment