Δυτική Αθήνα

Εγκαίνια του 7ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 7ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου που βρίσκεται επί της οδού Δαβάκη 40, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμος Ιλίου ενισχύει το Δίκτυο των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της πόλης, στο πλαίσιο του οποίου λειτουργούν ήδη 6 Κ.Α.Π.Η., στο κέντρο του Ιλίου, στον Άγιο Φανούριο, στην Παλατιανή, στη Ζωοδόχο Πηγή, στην περιοχή Μιχελή και στην περιοχή Ρίμινι – Ραδιοφωνίας, όπου φιλοξενούνται καθημερινά εκατοντάδες ηλικιωμένοι.

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου φροντίζουν και για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αλλά παράλληλα και για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μελών τους.

Η δημιουργία του 7ου Κ.Α.Π.Η. στην περιοχή του Αγίου Νικολάου αποτελεί υλοποίηση της προγραμματικής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής, η οποία φρόντισε να παραδώσει στους ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής ένα προσεκτικά μελετημένο, ιδιαίτερα φροντισμένο και ζεστό χώρο, όπου θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους τα μέλη του.

Related posts

Δυτική Αθήνα: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Peristeri News

Διοργάνωση Ημερίδας για τις Έρευνες Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Διοργάνωση Ημερίδας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment