PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Έφυγε» ο γνωστός Περιστεριώτης Γιάννης Καλογεράς



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, ένας γνωστός Περιστεριώτης και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Καλογέρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα (16/03) στις 10.30 στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Καλογεράς έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που αποτελούσε τον καλύτερο βοηθό των προπονητών του Παναθηναϊκού την δεκαετία του ’80.

Αγωνίστηκε ως παίκτης του Ατρομήτου από το 1950 έως το 1963 και στην συνέχεια έγινε βοηθός προπονητή (1965-1967) στην ομάδα του Περιστερίου, με ένα ενδιάμεσο διάστημα που αξιοποίησε φοιτώντας στη Σχολή Προπονητών.

Για κάποια χρόνια διέπρεψε στη μακρινή Αυστραλία (προπονητής σε ομάδες του Σίδνεϋ, κατέκτησε μάλιστα και το πρωτάθλημα Αυστραλίας) και επέστρεψε στην Ελλάδα το ’74.

Τη σεζόν 1980-1981, ο Στέφαν Κόβατς, διάσημος προπονητής της εποχής, έθεσε ως όρο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, την πρόσληψη του Γιάννη Καλογερά στη θέση του βοηθού- μάνατζερ. Από τότε ξεκίνησαν όλα και εργάστηκε ως υπεύθυνος της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟ έως τις 31-12-1999.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδηγός διέλυσε 40 αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης (vid)

Peristeri News

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment