PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έφτασε κοντά, αλλά αποχαιρέτησε…


Κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο, την κούραση και τα δικά του δεδομένα προβλήματα, ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να σοκάρει τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ηττήθηκε στο Περιστέρι (1-2) και αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που αποτέλεσε συνέχεια του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Ατρόμητος μπήκε γκαζωμένος στο β’ μέρος και χωρίς καν να επιτρέψει στον Ολυμπιακό να ακουμπήσει μπάλα, άνοιξε το σκορ με τον Ντάουντα, έπειτα από έξοχη ομαδική ενέργεια και ασίστ του Κιβρακίδη. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι η φάση ξεκινάει από οφσάιντ με τον δεξιό μπακ των Περιστεριωτών να είναι εκτεθειμένος.

Στη συνέχεια του ματς ο Παόυλο Μπέντο πέρασε στο ματς τον Κώστα Φορτούνη, που για κακή τύχη του Ατρόμητου, έκανε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη φετινή σεζόν και στο 63′ έπειτα από δικό του φάουλ, έδωσε γκολ «πάρε-βάλε» στον Ρομαό τον οποίο έχασε ο Κιβρακίδης. Το φάουλ προήλθε από γλίστρημα του Πλατέλλα, που δεν πρόλαβε να καλύψει την προώθηση του Ντε Λα Μπέγια και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν το ματς εκεί που ήθελαν, αφού το 1-1 τους έδινε πρόκριση.

Οι παίκτες του Σα Πίντο αποσυντονίστηκαν, αφού στόχευαν ξεκάθαρα να διατηρήσουν το μηδέν στην εστία τους, έχασαν τον προσανατολισμό τους, αν και το μόνο που χρειάζονταν ήταν ένα γκολ, με συνέπεια όλων αυτών το παιχνίδι να γέρνει προς την εστία του Γκορμπούνοφ. Τελικά, στο 71′ ο Ολυμπιακός τέλειωσε την πρόκριση, με τον Φορτούνη να σκοράρει με το κεφάλι για την ανατροπή του σκορ.

Στο 83′ αποβλήθηκε ο Ντα Κόστα, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο ματς.

Συνοπτικά, έπειτα από δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος κατάφερε να κρίνει την υπόθεση-πρόκριση στις λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι όλη τη σεζόν ταλαιπωρείται από τα εσωτερικά του προβλήματα που τον έχουν φέρει ως μεγάλο αουτσάιντερ της πεντάδας. Ωστόσο, σε αυτές τις λεπτομέρειες οι «ερυθρόλευκοι» αποδείχθηκαν πιο ποιοτικοί και πιο έμπειροι σε τέτοιες λεπτές καταστάσεις, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει ο Ατρόμητος με τον τρίτο προπονητή μέσα στη σεζόν.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες (88′ Λαζαρίδης), Τόνσο, Λημνιός (81′ Ντιγκινί), Πλατέλλας, Ντάουντα (56′ Λε Ταλέκ).

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Κοντοές, Μπάγκα, Κυριακίδης.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος (80’ Ρέτσος), Ελιουνούσι (56’ Φορτούνης), Σεμπά, Μανθάτης (85’ Νικολάου), Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Παρέδες, Μπουχαλάκης.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment