PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έφοδος της αστυνομίας σε κέντρο στη Λιοσίων που ήταν ανοιχτό


Ξεκίνησε χθες η εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τις περιφερειακές ενότητες που εντάσσονται σύμφωνα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για την λοίμωξη Covid-19, στο επίπεδο 3 (Αυξημένης Επιτήρησης) και στο επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου). Στο επίπεδο 4 εντάσσονται οι Π.Ε Καστοριάς, Κοζάνης, ενώ ανάμεσα στις περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται στο επίπεδο 3 είναι οι περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, αργά το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία έκανε έφοδο σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων, όπου διασκέδαζαν κρυφά 141 άτομα, στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και έγιναν 5 προσαγωγές, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε.

Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για κυκλοφορία μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη

Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για νυχτερινή κυκλοφορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικές αρχές στην πόλη, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από τις 12:30 τα μεσάνυχτα έως τις 05:30 σήμερα το ξημέρωμα, οπότε και τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα καθώς η Θεσσαλονίκη έχει εισέλθει στο «πορτοκαλί» και στο «επίπεδο 3» εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, βεβαιώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά 49 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε πολίτες που μετακινούνταν μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επίσης, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τις 6 σήμερα το πρωί βεβαιώθηκαν άλλες 127 παραβάσεις, με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, σε πολίτες που δεν τήρησαν το μέτρο της καθολικής χρήσης μάσκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment