Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έφοδοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε ιατρεία της Αττικής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποιούνται έλεγχοι σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους – ιατρεία, για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποιούνται έλεγχοι σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους – ιατρεία, για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.

Κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησαν την τελευταία εβδομάδα, αστυνομικούς φορολογικούς ελέγχους σε ιατρεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Πετρούπολη, Κολωνό και Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε δύο (2) περιπτώσεις ιατρείων στην Αθήνα και ειδικότερα:

• Σε ιατρείο δερματολόγου, διαπιστώθηκε παράβαση που αφορά τη μη έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών.
• Σε ιατρείο παιδοψυχίατρου, ο γιατρός δεν επέδειξε βιβλίο εσόδων – εξόδων και μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών.

Παράλληλα ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες, όπως επίσης μπορούν να επικοινωνούν και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στη διεύθυνση [email protected].


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ταξί: Νέα κόμιστρα από το αεροδρόμιο – Στα 50€ η διαδρομή προς Αθήνα

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Ψίχουλα» τα μέτρα της ΔΕΘ – Απαιτεί 13ο και 14ο μισθό

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: «Εκατοντάδες κενά στα σχολεία – Δεν θα συμβιβαστούμε»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment