Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εύκολη νίκη για ΓΣΠ επί του Πρωτέα Βούλας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ένα ακόμα φιλικό τεστ έδωσε το Σάββατο (9/9) ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Βούλας στο περιθώριο του τουρνουά «Θανάσης Χριστοφόρου».

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη πιστοποίησε την διαφορά ποιότητας που την χωρίζει από τον αντίπαλο της, επικρατώντας με 91-53. Ο Νίκος Καραγιάννης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αρκετά ορεξάτοι, διατηρώντας ένα ανεβασμένο τέμπο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα: 25-14, 48-29, 69-40, 91-53

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Κλαρκ 6(2), Μιλόσεβιτς 4, Παππάς 4, Μαγκουνής 8, Πολυτάρχου 13(4), Αγγέλου 3(1), Μάντζαρης 9(1), Σκορδίλης 11, Σιγκούνας 8(1), Δημητριάδης 4, Σίμτσακ 4, Δομβρογιάννης 6, Κωνσταντακόπουλος 5(1), Καράμπελας 6(2).

Για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά «Θανάσης Χριστοφόρου», το οποίο διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, η Κύμη επικράτησε με 66-62 του Λαυρίου.

Την Κυριακή (10/9, 17.00) ο ΓΣΠ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κύμης για την τρίτη και τελευταία μέρα του τουρνουά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο με στόχο τη νίκη

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Περιστέρι για πανό στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Peristerinews.gr Newsroom

Ορίστηκε το εξ αναβολής ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment