PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εύκολη ήττα στο ΟΑΚΑ για το Περιστέρι



Με 85-60 για την 21η αγωνιστική της Α1 το Περιστέρι γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Άνετο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε του Περιστερίου με 85-60.

Η ομάδα της πόλης μας δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του αγώνα να αντιμετωπίσει τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη και έτσι έκανε ακόμα μια ήττα σε ένα δύσκολο εξ αρχής παιχνίδι.

Για το Περιστέρι καλύτερος παίκτης ήταν ο Νώντας Παπαντωνίου με 18 πόντους.

Η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη για το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη που θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική την Καβάλα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Τα δεκάλεπτα: 17-6, 23-12, 21-16, 24-26

ΠΑΟ:(Πεδουλάκης) Σχορτσιανίτης 4, Μπράμος 14(4), Ματσιούλις 7(1), Διαμαντάκος, Ούκιτς 7, Λάσμε 10, Τσαρτσαρής 4, Γκίστ 6(1), Μπάνκς 19(5), Ξανθόπουλος 10(1), Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης 2

Περιστέρι:(Κουστένης) Παπαντωνίου18(2), Κομποδιέτας 7(1), Πάρκερ 10(1), Κανονίδης 6, Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 6(1), Μίτσελ 11(1), Χάινς, Πέτρουλας, Μελισσαράτος, Λάκκας 2, Ζούμπος.

Κουστένης: “Απομένουν πέντε τελικοί”

Ο προπονητής του Περιστερίου Τζίμης Κουστένης θέλησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εντάξει στο υπόλοιπο σύνολο τους Σμούς Πάρκερ και Τζόναθαν Μίτσελ, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα κρίσιμα ματς της ομάδας του χαρακτηρίζοντάς τα “τελικούς”.

“Καλησπέρα κι από εμένα. Κατ’ αρχήν, συγχαρητήρια στον κόουτς Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) και στον Παναθηναϊκό για την επιτυχία του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και για την πορεία του Ευρωλίγκα. Για το παιχνίδι… Δε θέλαμε να είναι μία διεκπεραίωση για τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί για όσο θα μας το επέτρεπαν οι δυνάμεις μας κι ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον για 3 δεκάλεπτα είχαμε ενέργεια, θέλαμε να εντάξουμε και τους Πάρκερ και Μίτσελ στα της ομάδος, έχοντας στο πίσω μέρος μυαλού μας τους εναπομείναντες 5 “τελικούς”. Αρχίζουμε την προετοιμασία μας εν όψει Καβάλας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους του” είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment