PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ


Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, , ακολουθώντας την Έφη Αχτσιόγλου.

«Σας κάλεσα εδώ να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου. Μετά από μια τόσο μεγάλη ήττα χρειάζεται αναστοχασμός κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συνέχισε δε επισημαίνοντας: «Αλλά τρέχουν τα γεγονότα και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Η δική μου υποψηφιότητα βασίζεται στο δίπολο συνέχεια και τομή. Η συνέχεια βασίζεται στην παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα για όσα καταφέραμε».

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ταυτότητα στις εκλογές. «Στις εκλογές είχαμε μια θολή ταυτότητα. Αυτό το λένε Αριστεροί αλλά και αναλυτές. Το στίγμα μας δεν ήταν ξεκάθαρο», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, συνέχισε: «Η Αριστερά θέλει να βοηθήσει τον κόσμο για μια καλύτερη ζωή, και στη διαπραγμάτευση υπό τον Αλέξη Τσίπρα το αποδείξαμε αυτό με εμένα επικεφαλής και μαζί με μια μεγάλη ομάδα νέων που δούλεψε πολύ σκληρά, όχι στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, αλλά έχοντας στο μπροστινό μέρος της σκέψης το για ποιον διαπραγματευόμαστε».

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων. Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε τις κρίσιμες αποφάσεις. Οφείλουμε να αποτιμήσουμε με ψυχραιμία τις αιτίες του αποτελέσματος, να εργαστούμε αποτελεσματικά» είπε μεταξύ άλλων.

«Η υποψηφιότητά μου, ωστόσο, εκ των πραγμάτων, δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφορά την Ελλάδα, την κοινωνία, την Αριστερά, κάθε δημοκράτη πολίτη, το όραμά μας για μια κοινωνία ισότητας, ανθρωπιάς και ελπίδας», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Αφορά το δικαίωμα στη μόρφωση, το δικαίωμα στην εργασία, τους νέους ανθρώπους, τις γυναίκες και το αυτονόητο δικαίωμά τους να ορίζουν οι ίδιες τη ζωή τους», τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment