PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εφιαλτική ήταν η εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο


Εφιαλτική ήταν η χθεσινή εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο, η οποία έκλεισε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 8 το πρωί με ρεκόρ προσελεύσεων περιστατικών κορωνοϊού, ενώ αύξηση υπήρξε και στις εισαγωγές.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, στο Αττικό νοσοκομείο προσήλθαν συνολικά περί τους 1.200 ασθενείς για εξέταση εκ των οποίων οι περίπου 600 ασθενείς προσήλθαν στα ιατρεία κορωνοϊού.

Η προσέλευση περιστατικών κορωνοϊού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στη κορύφωση είχαν φθάσει μέχρι 200, που σημαίνει τριπλασιασμός.

Αύξηση είχαμε και στις εισαγωγές, συνεχίζει ο κ. Γιαννάκος. Έγιναν 40 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό και 10 υπόπτων κρουσμάτων. Σχεδόν διπλασιασμός από προηγούμενες εφημερίες.

Τα νοσοκομεία στη κατάσταση που βρίσκονται δεν αντέχουν σε νέα τέτοια πίεση, ενώ υπάρχει και μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων των μοριακών τεστ, λόγω της αυξημένης ζήτησης με αποτέλεσμα η διασπορά να αυξάνεται στα νοσοκομεία και τη κοινότητα. Τα τεστ κάνουν πάνω από δύο ημέρες να εκδοθούν, καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment