PeristeriNews.gr
Lifestyle

Έφη Θώδη: Αρκετά τους ανέχτηκα, θα βάλω δικηγόρους


Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έφη Θώδη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, καθώς και στα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη, επισημαίνοντας πως θα κινηθεί νομικά.

Το πρόβλημα υγείας που περάσατε τι ακριβώς ήταν;

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί δεν θα τους αφήσω στον Θεό, όπως έλεγα αρχικά, θα βάλω τους δικηγόρους μου και όποιος γράψει κάτι για μένα, θα με βρει αντιμέτωπη. Αρκετά τους ανέχτηκα να γράφουν τα διάφορα στο ίντερνετ για μένα. Όλα αυτά που λένε είναι ψέματα.

Διάβασα ότι πάθατε νευρικό κλονισμό και νοσηλευτήκατε σε ψυχιατρείο.

Ήταν νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο. Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, πού είναι το κακό, η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Έπρεπε να με ξεσκίσουν και να με φάνε όπως με φάγανε; Μου έφαγαν μέχρι και τα κόκκαλα, την ψυχή δεν μπόρεσαν να μου φάνε μόνο.

Έγραψαν ότι φτάσατε κοντά στην αυτοκτονία…

Όλα είναι ψέματα. Με την καλή μου την καρδιά όμως, έλεγα «άσε να τους τιμωρήσει ο Θεός», αλλά τώρα θα τους τιμωρήσω εγώ, με τους δικηγόρους μου. Δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο. Αυτό που πέρασα, ήταν περαστικό, θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ.

Σας στενοχωρεί πολύ αυτή η ιστορία, έτσι δεν είναι;

Στενοχωριέμαι και λέω «γιατί σε μένα; Τι τους έκανα;». Το μόνο που έκανα, ήταν να βγαίνω να τραγουδάω και να χαρίζω το χαμόγελό μου σε όλον τον κόσμο. Ποιον έβλαψα;

Πιστεύετε ότι όλο αυτό που περάσατε, μπορεί να ήταν λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας;

Κανείς δεν τα ξέρει αυτά. Κανείς δεν έχει αποκρυπτογραφήσει την ψυχή του ανθρώπου. Είναι ανεξερεύνητη, είπε η Έφη Θώδη στο περιοδικό Λοιπόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment