Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί φιλέτο στήθους κοτόπουλου για σαλμονέλα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε δειγματοληψία παρασκευάσματος από φιλέτο στήθους κοτόπουλου χωρίς κόκαλο και δέρμα κατεψυγμένο προέβη ο ΕΦΕΤ, και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Το παρασκεύασμα, με ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 07/04/2021 και ημερομηνία ανάλωσης 07/10/2022, που παράγεται στην Ολλανδία, (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: N.VRIESEKOOP BV ΟΛΛΑΝΔΙΑ Biestkampweg 2, 5249 JV Rosmalen Netherlands, NL 5582 EG.), με την εμπορική ονομασία «IQF VRIESEKOOP» διατίθονταν από την επιχείρηση «ΜΑΡΤ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ».

Στο συγκεκριμένο δείγμα, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού σαλμονέλα (Salmonella spp).

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment