Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί από την αγορά μπιφτέκια με σαλμονέλα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μπιφτέκια κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων καθώς, μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο, διαπιστώθηκε η παρουσία σαλμονέλας.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙA ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ» με ημερομηνία παραγωγής 13/02/20 και ημερομηνία λήξης 13/02/21, που παράγεται και συσκευάζεται στην ΕΕ από την εταιρεία Pimel Trading ltd., Vasil Aprilov Blvd. 157, Plovdiv, Βουλγαρία, ελήφθη από την εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ (υποκατάστημα MyMarket) και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: 3 συλλήψεις για επικίνδυνα απόβλητα στον Κηφισό

Peristerinews.gr Newsroom

Τρεις νεαρές Ρουμάνες μάζευαν «δωρεές» για σύλλογο κωφών

Peristerinews.gr Newsroom

Δημογραφικό: Κατέρρευσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα – Ποιοι νομοί αδειάζουν

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment