PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έφερε Νιλ Ντε Πο ο Ατρόμητος (vids)


Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου είναι ο 30χρονος εξτρέμ, Νιλ Ντε Πο, που μέχρι το τέλος του 2019 αγωνιζόταν σ τη Ρίζεσπορ, ωστόσο έμεινε ελεύθερος και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι με τους «κυανόλευκους».

Το «όλα πάνε καλά» εντοπίζεται στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα ο παίκτης. Αν τα αποτελέσματα είναι αυτά που θέλει ο Ατρόμητος, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές, αφού υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό.

Ομάδα και παίκτης βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο 10ήμερο, ωστόσο αρχικά διαπιστώθηκε απόσταση στο οικονομικό και ο Ατρόμητος στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έριξε… γέφυρες επανασύνδεσης και αφού «έπεσε», αλλά ανέβηκαν και οι Περιστεριώτες επιτεύχθηκε το deal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άνθρωποι του Ατρόμητου πήραν τις πληροφορίες τους από τον Γιώργο Γκαλίτσιο, αλλά και τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, με τους δύο παίκτες να έχουν συνεργαστεί με τον Νιλ Ντε Πο σε Λόκερεν και Ρίζεσπορ αντίστοιχα.

Συνολικά στην καριέρα του ο παίκτης έχει 197 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου (Λόκερεν, Ζούλτε Βάρεγκεμ) με τις οποίες κατέγραψε 31 γκολ και 31 ασίστ, ενώ με την Γκινγκάμπ είχε 41 συμμετοχές στη Ligue 1 με 4 γκολ (ένα εκ των οποίων νικητήριο επί της Παρί Σεν Ζερμέν).

Τέλος, στο… βιογραφικό του βρίσκει κανείς και 16 συμμετοχές στο Europa League με δύο γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=SjGsCBOaTq4

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment