PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός για τις καθυστερήσεις!


Έχει ανέβει επίπεδο ο Ατρόμητος. Επίπεδο; Μάλλον επίπεδα με τη φετινή του παρουσία.

Είχε γίνει αντιληπτό αυτό όχι τις καλές τους χρονιές, που έβγαινε Ευρώπη και μάλιστα με ευκολία και πάλευε να κάνει το θαύμα των προκριματικών του Champions League, αλλά όταν τερμάτισε 8ος τις δύο τελευταίες σεζόν και οι χρονιές κρίνονταν από κόσμο και διοίκηση ως αποτυχημένες.

Ωστόσο, το πράγμα έχει αλλάξει πλέον… 10 τελικές στο ημίχρονο επί του Ολυμπιακού του δεκαπλάσιου (και βάλε) μπάτζετ. 16 τελικές στο σύνολο κι αυτό γιατί οι Περιστεριώτες είχαν την Πέμπτη ένα πολύ απαιτητικό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που οι Πειραιώτες είχαν μία μέρα περισσότερη ξεκούραση και προετοιμασίας για το ματς. Ένα ματς που για τους ίδιους ήταν «τελικός» ώστε να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Και το «γαμώτο» της υπόθεσης είναι ότι ο Ατρόμητος δεν έχει αυτή τη χαρμολύπη μόνο για το χθεσινό ματς, αλλά ακόμα και για τη συνολική του βαθμολογική συγκομιδή. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται κανείς αχάριστος και όλοι αναγνωρίζουν πόσα… ταβάνια έχει «τρυπήσει» η φετινή ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Απλά αν σκεφτεί κάποιος τις τρεις τελευταίες απώλειες που έχουν οι Περιστεριώτες, είναι μια κατάσταση για να χτυπά κανείς το κεφάλι του στον τοίχο. Χάθηκαν τα άχαστα σε Γιάννενα και Λαμία, το ίδιο έγινε και χθες με τον Ολυμπιακό. Συνολική… χασούρα 6 βαθμοί, με τους οποίους όχι μόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν πλάτη (που έτσι πρέπει να είναι, αλλά μην ψάχνετε για ποδοσφαιρικό θεό στην Ελλάδα) και πολύ πίσω στην 4η θέση, αλλά ο Ατρόμητος θα είχε εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα μπορούσε να κυνηγήσει την απόλυτη… πλάκα σε όλους.

Για τις διαιτητικές απώλειες δεν χρειάζεται να αναφερθούμε εκτενώς για ακόμα μια φορά, αφού δόξα τω Θεώ από τη γωνιά του peristerinews.gr τα έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Κλοπή στην ΑΕΛ, κλοπή στην Τούμπα, κλοπή με Παναιτωλικό, φαλτσοσφυρίγματα με Παναθηναϊκό και Λαμία.

Και πλην όλων αυτών να έχεις και την υπέρτατη γκαντεμιά, εν μέσω της οποίας ο Ατρόμητος είναι πρώτος στα δοκάρια με 11(!) και προτελευταίος στα υπέρ… του δοκάρια με 3. Ωστόσο, δεν είναι όλο το θέμα τα δοκάρια και η ατυχία.

Στον Ατρόμητο έχουν υποστεί το απόλυτο σοκ στον σχεδιασμό, μετά τον τραυματισμό του Μανούσου. Οι Περιστεριώτες πέρυσι στερήθηκαν ουσιαστικά τον Ντιγκινί που βλέπουμε φέτος πόσο μεγάλη απώλεια ήταν και φέτος τον Μανούσο που ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ντάουντα έχει στοιχίσει βαθμούς στην ομάδα του (όπως άλλωστε έχει χαρίσει στο παρελθόν) με τη ρέντα που δεν έχει. Για την κλάση του, δεν νοείται να έχει χάσει αυτές τις ευκαιρίες σε Γιάννενα, Λαμία και χθες με τον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά, ο Νταμίρ Κάναντι έχει πέσει στην… κέντα, που δεν έχει άλλον, πλην του νεαρού Κωτσόπουλου, που με την παρουσία του «φωνάζει» ότι αξίζει ευκαιριών και θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν τις πάρει.

Όσο για τη διαιτησία του χθεσινού ματς… Με τρομερό θράσος, ο Χρήστος Κόντης τόλμησε να πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει για ποδόσφαιρο και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου. Δεν ξέρω ότι αν το πιστεύει ή απλά έπρεπε να το πει, γιατί αυτό έλεγε το ποίημα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, μιλάμε για την απόλυτη παράνοια όταν στο περσινό ματς του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε μία διακωμώδηση του αθλήματος, με τον Δελφάκη να είναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ σε αποστολή. Ήταν τότε που ο Ολυμπιακός νίκησε με τη φανέλα και τον αέρα του πρωταθλητή.

Πάντως, για να εξηγούμαι… Τα παράπονα του Ολυμπιακού για τις καθυστερήσεις είναι ορθότατα. Μακάρι, να είχαν υποδειχθεί 6-7 λεπτά καθυστερήσεων από τα συνολικά 4 και κάτι που παίχθηκαν, ώστε να φανεί ποια ήταν η ομάδα που πραγματικά κυνηγούσε τη νίκη στο χθεσινό ματς.

Υ.Γ.: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την επιλογή να εκτίσει ο Μπουσούλατζιτς τη μία αγωνιστική της ποινής του στο χθεσινό ματς. Ούτε έχω καταφέρει να πάρω πειστική απάντηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment